En grupp väninnor i 40-årsåldern diskuterade var de skulle mötas för lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle träffas på Ocean View Restaurant för där hade servitörerna strama byxor och fina rumpor.

Tio år senare, vid 50 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle träffas på Ocean View Restaurant för där var maten god och vinlistan utmärkt.

Tio år senare, vid 60 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurant för där kunde de äta i lugn och ro och restaurangen hade en härlig utsikt över havet.

Tio år senare, vid 70 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurant för restaurangen var rullstolsanpassad och där fanns hiss.

Tio år senare, vid 80 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle ses på Ocean View Restaurant för där hade de inte varit tidigare…

(SPF 2011 via klassträff med lunch 2012)

(Ålderstrappa från Dalarna, hämtad från Wikipedia)